2018-04-17 06:00:29• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Ne hagyja magát kihasználni

Napi horoszkóp április 17-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
Ma Ön rendkívül szerencsés pénzügyekben, ugyanis a Bika jegyében álló Hold biztonsági tartalékokkal látja el a második sorsterületen, hajlamos azonban túlköltekezni ezt a Vénusz is elősegíti. A művészetek is előtérbe kerülnek, menjen kiállításra vagy töltse partnerével az estét egy előkelő étteremben. Szerelmes hangulatban van és tartósnak is ígérkezik a ma kezdődő románc.


Bika: IV. 20. - V. 20.
Ma minden planéta önt segíti, megnyerő és kedves stílusával mindenkit levesz a lábáról, nem marad el ennek jutalma sem. Töltse kedvesével az estét, finom ételek és italok kerüljenek az asztalra, az érzéki örömök is hozzájárulnak a ma este jó hangulatához!
 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Rendkívül jól érzi magát ebben a titkos szerelmi kapcsolatban, amibe mostanában bonyolódott, azonban jobban jár, ha ezt még a barátainak sem mondja el, nehogy kiderüljön a románc. Kollégái valószínűleg nagyon féltékenyek önre, jobb, ha nem kerül nyilvánosság elé az ügy.


Rák: VI. 22. - VII. 22.
Barátai most nagyon jó hatással vannak önre, segítik minden elképzelését, összeismertethetik ma egy kedves, könnyed, luxust szerető emberrel, akivel tartós kapcsolata is kezdődhet. Az az igazság, hogy semmi kedve dolgozni, vigyázzon, hogy ezt a főnökei nehogy észrevegyék, mert könnyen megrovásban részesíthetik.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Ma ismét ragyog és csak sütkérezik a fényben a munkahelyén elért sikerei miatt. Jól szerepel a társasági és a szociális kapcsolataiban is, ön lesz a központban. Alkalmazottai, kollégái kicsit irigyek lehetnek önre ezért gondolja meg milyen stílusban beszél velük, jobb, ha simulékonyabb modort vesz fel.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Ön rendkívül intelligens és most is azon töri a fejét hogyan képezhetné magát tovább, közgazdasági terület, vagy valamelyik idegen nyelv hasznos lehet a szakmai fejlődésében. Most megengedhet magának némi luxust is.
 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Ma bedobja magát a nagybetűs életbe, az este az otthonában folytatódik, de nem magányosan… Szexuális élete felélénkül, szenvedélyét biztosítja a Vénusz és Hold elhelyezkedése a nyolcadik sorsterületen.
 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ma kifejezetten szerelmes hangulatban van, szenvedélye magas hőfokon ég, aminek persze örül a partnere. Közösen kezelt pénzügyek viszont ma nem lesznek szerencsések, ha lehet hagyja ki az ilyen jellegű tárgyalásokat. Kollégáival ne vitatkozzon!


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ma semmi kedve dolgozni. Vegyen ki egy nap szabadságot, ha teheti menjen el egy gyógyfürdőbe, foglalkozzon inkább a jóllétével, egészségi kérdésekkel. Ne egyen túl sokat! Ha lehet, magára figyeljen, ma nem kell mindenkit meghallgatnia. Idegeit kímélje!


Bak: XII. 22. - I. 19.
Ma nagyon jól érzi magát szerelmével, legszívesebben az egész napot vele töltené. Mondja meg neki, hogyan érez iránta, merjen megnyílni, meg lesz a jutalma. Lehetőleg ne otthon töltsék az estét! Ne most beszéljék meg a lakásfelújítással kapcsolatos kérdéseket.
 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A munkahelyén jó a hangulat, sokat viccelődnek a kollégákkal. Nyugodt érzelmi állapotban van, alkalmas a mai este egy kis befelé figyelésre, írja le a gondolatait, vagy kezdjen el naplót vezetni.


Halak: II. 19. - III. 20.
Ne hagyja magát kihasználni, pláne nem anyagilag. Nem mindenki olyan jóságos, mint Ön. Gondolja meg, kinek ad kölcsönt, és mennyit!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: